Hästverksamhet i vackra omgivningar

Hästar

På Ericsberg kan du stalla upp din häst i en härlig slottsmiljö med fina faciliteter. Vi erbjuder stora luftiga boxar, solarium, skrittband, ridhus med internationella mått och fibersand, utebanor och både grus- och gräshagar. Anläggningen är dessutom omgiven av vacker natur, perfekt för uteritt.

På gården finns idag 9 egna hästar, allt från avelsston och åringar till tävlingshästar. Vi matchar mot unghästtester och tävling. Vi har ett noggrant samarbete med veterinär, hovslagare samt equiterapeut.

Vi lägger stort fokus på varierad träning och har tillgång skrittband utöver ridningen. Varje år rids flertal hästar in hos oss och vi jobbar mycket med utbildning av unghästar.

Hästarna rids av Caroline Bonde och Izabella Buic. Caroline har tävlat framgångsrikt i landslaget som både ungdomsryttare samt senior med flertalet mästerskapsmedaljer. Izabella är anställd som beridare på Ericsberg och har tävlat aktivt på ponny med goda resultat samt utbildat mycket unghästar och ponnyer.

Vi tar emot hästar och ponnyer till utbildning samt försäljning. Vi har hästar åt kund för både kort och långtidssamarbeten. Du kan även lämna din häst hos oss på inridning samt för matchning mot 3-årstest. Kontakta oss så skräddarsyr vi ett upplägg som passar din häst.

Priser

Hyr våra välskötta banor med internationella mått eller större. Vi har ett ridhus 20*60 meter med fibersand och speglar, och två utebanor, en 20*60 meter och en 55*70 meter med grus och flis. Det finns möjlighet att hyra för enstaka gånger eller att hyra hela anläggningen för tex. kursverksamhet.

Enstaka gånger: 120 kr/ per häst och gång. Beloppet swishas till 1235765342. Märk betalningen med namn och din adress.

Hyra hela anläggningen:

  • Halvdag (upp till 4 timmar) 1000 kr inkl. moms.
  • Heldag 2000 kr inkl. moms

För att hyra anläggningen för andra evenemang som utställningar, tävlingar och visningar, kontakta Izabella för att få ett prisförslag på ett skräddarsytt upplägg.

Det finns även möjlighet att boka till uppstallning, boende och måltider vid önskemål.