Ekologiskt & närproducerat

Maten

Kom och upplev en levande slottsmiljö och känn historiens vingslag samtidigt som Ni njuter av mat som kommer från gården.

Vi använder oss av ekologiska, närproducerade och egna råvaror så långt det är möjligt. Viltkött, fisk, fågel eller kräftor efter säsong. Boka en matupplevelse i samband med Er konferens, fest eller kick-off.

Vi skräddarsyr våra menyer helt utefter Era behov. Ni kanske önskar en lyxig 3-rättersmeny, eller varför inte smaka på våra hembakta godsaker, matiga smörgåsar eller andra specialiteter bakade efter gamla Ericsbergsrecept?
Menyerna anpassas efter säsong och vi lagar gärna gårdens egna vilt. Gårdens vilt betyder att våra jägare har fällt viltet i Ericsbergs skogar. Färden från skog till tallrik blir kort, hållbar och ursprungskontrollerad.

Måltiderna serveras i vår fantastiska lokal Spannstallet som en gång var stall till slottets hästar. Här njuter Ni av maten i en pampig lokal där historien gör sig påmind i form av väl bevarade inventarier. Vi möblerar och dukar upp utefter Era önskemål för att göra vistelsen till en minnesvärd vistelse. Varmt välkomna att boka Er upplevelse!