Skräddarsyr vi alla bokningar

Konferens

Mitt i sköna Södermanland ligger Ericsbergs Slott, ett av Sveriges finaste Barockslott. I dag är det 8:e generationen av familjen Bonde som driver gården.

Vi på Ericsbergs slott erbjuder möten i inspirerande, rofyllda och vackra miljöer. Vi har ett stort utbud av lokaler där alla platserna berättar en unik historia. På Ericsberg går det att boka helpensionskonferenser, dagkonferenser eller kick off. Vi skräddarsyr alla bokningar utefter Era behov. Vi hanterar sällskap upp till 120 personer.

Vi har tre vackra konferenslokaler i det som en gång var stall till slottets hästar som ligger i anslutning till matsalen.  Under er konferens på Ericsberg kan det både vara roligt och givande att även boka in en aktivitet för gruppen. Vi kan ordna allt ifrån trubadur, provningar av olika slag samt en hel del guidningar i fina miljöer.

Håll ditt nästa möte på Ericsbergs Slott

På konferenser hos oss serverar vi gärna mat som kommer från gården, viltkött, fisk, fågel eller kräftor efter säsong.

Våra hotellrum i hög standard ligger i slottets flygelbyggnader, där gästrummen är fint inredda och bjuder på en fantastisk sjöutsikt. Varje rum har separat WC och dusch där linnepaket och duschprodukter ingår. Flyglarna ligger bara ett stenkast från Ericsbergssjön, där vi har grillplats, badplats och ett kallbadhus.

Aktiviteter för gruppen

  • NUpplev en guidad visning av Ericsbergsområdet! Vi har flera olika guidningar beroende på intresse och antal personer.
  • NLåt oss arrangera er nästa kick off. Vi kan hantera både små och stora grupper, och skräddarsyr arrangemangen utifrån Era önskemål.

Uthyrning av mötesrum

I lokalhyran ingår ljudanläggning, whiteboard, OH-projektor, dataprojektor och blädderblock. Block och penna läggs ut vid varje plats. Vatten, frukt och godis ingår under hela er vistelse. Offert skickas vid förfrågan.

Hör av er till nora@ericsberg.se för att planera Er nästa konferans!

Nora Lund

Nora Lund

Besöksverksamhetsansvarig

Ett urval av bilder från Ericsbergs Slott

Ett Kungligt Lokal för Ditt Företagsevenemang

Ericsberg Slott, historiskt bevarat och beläget i hjärtat av Sörmland, erbjuder en oslagbar konferens i slottsmiljö. Genom att smälta samman den barocka erans storslagenhet med moderna bekvämligheter, blir slottet sinnebilden av en minnesvärd och effektiv konferens.

Varför välja Ericsberg för din konferens?

Historisk Charm med Moderna Bekvämligheter:

Slottet och de kringliggande lokalerna har anor tillbaka till 1600-talet och lägger grunden för en konferens där ni konfererar i en modern lokal där historiens vingslag gör sig påminda.

Mångsidiga Evenemangsutrymmen:

Överväg vår stora festlokal, välplanerade konferensrum eller de lugna utomhusområdena med Ericsbergssjön i bakgrunden. Oavsett om ni söker en lokal för en storslagen företagsfest eller en plats för en dagkonferens, uppfyller Ericsberg alla behov.

Högklassiga Faciliteter:

Ericsberg handlar inte bara om historisk charm. Slottets anor är från 1600-talet, men våra utrymmen är fullt utrustade med modern ljud- och bildutrustning, projektordukar för presentationer, whiteboard, blädderblockstavlor, dataprojektor, snabbt Wi-Fi och andra nödvändigheter, vilket garanterar att din konferens på Ericsberg i Sörmland är teknologiskt sömlös.

Förhöjd Konferensupplevelse

Kulinariska Höjdpunkter:

Vårt moderna restaurangkök erbjuder gourmetmåltider, som ger extra smak till din dagkonferens. – Varje måltid är en upplevelse här. Vi lagar gärna mat på gårdens egna viltkött och råvaror efter säsong.

Konferens med övernattning:

Förvandla din Dagkonferens till en Konferens med övernattning. Med 16 dubbelrum och 5 enkelrum ser vi till att deltagarna laddar om batterierna med stil.

Rekreation:

Efter din Konferens på Slottet, låt ditt team utforska området med guidade turer, upplev naturen på Ericsbergssjön, ströva runt i slottsparken eller njut av en drink i orangeriet.

Tillgänglighet och Närhet – en Konferens nära dig

För de som överväger en Konferens i Sörmland säkerställer Ericsberg Slotts strategiska läge enkel tillgång från olika städer i Sverige – vilket gör din konferens eller kick-off lättillgänglig.

· Från Stockholm: ≈ 1 timme 30 minuter.

· Från Norrköping: ≈ 1 timme 15 minuter.

· Från Nyköping: ≈ 1 timme.

· Från Örebro: ≈ 1 timme 30 minuter.

· Från Eskilstuna: ≈ 1 timme 15 minuter.

· Från Västerås: ≈ 1 timme 30 minuter.

Skräddarsydda Konferenspaket

Varje Konferens har sina unika behov. Vårt team är mästare på att skräddarsy din Konferens, Kick-off, sommarfest, arrangemang eller teamaktiviteter i Sörmlands pittoreska miljöer.

 

Förfråga och Boka

Ska du planera en Konferens med övernattning eller en dagkonferens?

Våra samordnare väntar på ditt samtal. Med Ericsberg Slotts majestätiska atmosfär och din vision, lovar vi en fantastisk Konferens i Sörmland.”