Skräddarsyr vi alla bokningar

Konferens

Mitt i sköna Södermanland ligger Ericsbergs Slott, ett av Sveriges finaste Barockslott. I dag är det 8:e generationen av familjen Bonde som driver gården.

Vi på Ericsbergs slott erbjuder möten i inspirerande, rofyllda och vackra miljöer. Vi har ett stort utbud av lokaler där alla platserna berättar en unik historia. På Ericsberg går det att boka helpensionskonferenser, dagkonferenser eller kick off. Vi skräddarsyr alla bokningar utefter Era behov. Vi hanterar sällskap upp till 120 personer.

Vi har tre vackra konferenslokaler i det som en gång var stall till slottets hästar som ligger i anslutning till matsalen.  Under er konferens på Ericsberg kan det både vara roligt och givande att även boka in en aktivitet för gruppen. Vi kan ordna allt ifrån trubadur, provningar av olika slag samt en hel del guidningar i fina miljöer.

Håll ditt nästa möte på Ericsbergs Slott

På konferenser hos oss serverar vi gärna mat som kommer från gården, viltkött, fisk, fågel eller kräftor efter säsong.

Våra hotellrum i hög standard ligger i slottets flygelbyggnader, där gästrummen är fint inredda och bjuder på en fantastisk sjöutsikt. Varje rum har separat WC och dusch där linnepaket och duschprodukter ingår. Flyglarna ligger bara ett stenkast från Ericsbergssjön, där vi har grillplats, badplats och ett kallbadhus.

Aktiviteter för gruppen

  • NUpplev en guidad visning av Ericsbergsområdet! Vi har flera olika guidningar beroende på intresse och antal personer.
  • NLåt oss arrangera er nästa kick off. Vi kan hantera både små och stora grupper, och skräddarsyr arrangemangen utifrån Era önskemål.

Uthyrning av mötesrum

I lokalhyran ingår ljudanläggning, whiteboard, OH-projektor, dataprojektor och blädderblock. Block och penna läggs ut vid varje plats. Vatten, frukt och godis ingår under hela er vistelse. Offert skickas vid förfrågan.

Hör av er till nora@ericsberg.se för att planera Er nästa konferans!

Nora Lund

Nora Lund

Besöksverksamhetsansvarig

Ett urval av bilder från Ericsbergs Slott